Lasagne z bakłażana
Może tak na nas podziałało dzisiejsze, wyjątkowo błękitne niebo, a może promienie słońca, ale gdy grabiliśmy liście w ogrodzie, zamarzyła nam się lasagne. Skojarzenie to niezbyt...
zobacz przepisMoże tak na nas podziałało dzisiejsze, wyjątkowo błękitne niebo, a może promienie słońca, ale gdy grabiliśmy liście w ogrodzie, zamarzyła nam się lasagne. Skojarzenie to niezbyt...
zobacz przepisWłaśnie wróciliśmy z „Dnia dobrych smaków”, czyli znakomitego spotkania smakoszy w Forcie Sokolnickiego w Warszawie. Było tam mnóstwo pyszności:...
zobacz przepisNasz specjalny wysłannik do Włoch wpadł do nas na kilka dni. Oprócz mnóstwa ciekawych opowieści i promiennego uśmiechu, przywiózł nam w prezencie paczkę...
zobacz przepisKiedyś u znajomych jedliśmy pyszne kotlety z kaszy gryczanej i białego sera. Połączenie bardzo ciekawe i godne polecania, szczególnie, że kotleciki owe doprawione były...
zobacz przepisCałkiem nieoczekiwanie wypatrzyliśmy dzisiaj w sklepie świeży estragon. Zioło to oprócz cudownego aromatu i niezapomnianego, lekko słodkawego smaku, który dodaje...
zobacz przepis